Aktualne problemy w tworzeniu i realizacji budżetów lokalnych - Антошкина, Валерия (Progress in Economic Sciences; Nr 1 (2014): Progress in Economic SciencesDO - 10.14595/PIES/01/017)
Na postawie analizy obecnych problemów wykonywania budżetów lokalnych autor proponuje konkretnie propozycje dotyczące rozwiązania zaistniałej sytuacji.