Aktualne problemy w tworzeniu i realizacji budżetów lokalnych - Антошкина, Валерия (Progress in Economic Sciences, 2014)
Na postawie analizy obecnych problemów wykonywania budżetów lokalnych autor proponuje konkretnie propozycje dotyczące rozwiązania zaistniałej sytuacji.